موضوعات = بسته بندی و انواع پوشش های در صنایع غذایی
تعداد مقالات: 91

ساخت حسگر زیستی هوشمند بر پایه ی نانوکریستال نشاسته و رز هلندی جهت تشخیص فساد مرغ

دوره 20، شماره 142، مهر 1402، صفحه 104-118

10.22034/FSCT.20.142.104

منا مرادی؛ محمد جوکی؛ مژگان امتیازجو؛ نرگس مورکی؛ محمدجواد شکوری

اثرات پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و کیتوسان در بهبود ماندگاری گیلاس رقم « بادا»

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 141-155

10.22034/FSCT.20.140.141

جواد فرخی تولیر؛ فرهاد اصغری؛ اسدالله اصغری

بررسی امکان تولید کاغذ ضدباکتری جهت بسته‌بندی مواد غذایی با عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus Officinalis L.)

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 103-113

10.22034/FSCT.19.133.103

امیر حسین قاسمی؛ نورالدین نظرنژاد؛ شقایق رضانژاد؛ سید حسن شریفی