موضوعات = نوشیدنی ها در صنایع غذایی
تعداد مقالات: 13

بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 44-60

10.22034/FSCT.22.165.44

نوراله مخدوم؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 61-70

10.22034/FSCT.22.165.61

مریم عباسی گزنق؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 169-178

10.52547/fsct.18.112.169

مینا منافی دیزج یکان؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ نگار راوش

ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن

دوره 17، شماره 107، دی 1399، صفحه 185-195

10.52547/fsct.17.107.185

طیبه شاهی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی محمدی؛ محسن پویان؛ مهدی ابراهیمی؛ ساره حسینی

ارزیابی کارآیی روش فرآوری با اشعه فرابنفش در کاهش بار میکروبی برخی از دانه های آجیلی پرمصرف

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 31-43

10.52547/fsct.17.101.31

بهروز اکبری؛ صبا صادقی؛ مسعود هماپور؛ فائزه شیرخان

استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیش‌تیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت

دوره 17، شماره 100، خرداد 1399، صفحه 67-75

10.52547/fsct.17.100.67

بهرام فتحی آچاچلویی؛ مهدی جلالی جیوان؛ حسن احمدی گاولیقی

بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داری

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 215-224

حامد صابریان؛ حامد حسینی؛ شادی بلوریان؛ فرشته حسینی

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 199-211

سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی