موضوعات = خشک کردن، سرخ کردن، انجماد، آبگیری اسمزی
تعداد مقالات: 46

اثر روش خشک‌کردن بر برخی مواد مؤثره عصاره دو گونه مریم گلی

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 339-352

10.22034/FSCT.19.128.339

محدثه جعفری؛ محمد سیاری؛ علی عزیزی

بررسی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره گیاه خیار آب‌پران (Ecballium elaterium M. Bieb) تحت اثر روش‌ های مختلف خشک کردن

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 307-320

10.22034/FSCT.19.126.307

نسرین حسین زاده؛ حسنعلی نقدی بادی؛ سپیده کلاته جاری؛ علی مهرآفرین؛ سکینه سعیدی سار

تأثیر استفاده از روش‌های مختلف خشک‌کردن و بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده بر برخی ویژگی‌های کیفی پودر سیب

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 217-230

10.52547/fsct.19.124.217

شیوا روشنی؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

بررسی فرآیند سرخ ‌کردن در خلا برش‌ های گوجه‌ فرنگی و تعیین شرایط بهینه

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 303-313

10.52547/fsct.19.124.303

علی رضا بصیری؛ نسرین حسنی‌ پر؛ بابک غیاثی طرزی؛ صحرا فرهادی

مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 193-204

10.52547/fsct.18.119.193

محمدرضا روزگار؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ مهدی هدایتی زاده؛ حمید محمدی نژاد

بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 297-311

10.52547/fsct.18.118.297

بیژن عسکری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ ابراهیم اسماعیل زاده

تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 129-141

10.52547/fsct.18.115.10

علی معتمدزادگان؛ سکینه پورناصری؛ شبنم حمزه؛ حدیثه باقری؛ سعید میرعرب رضی

بهینه‌سازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 317-330

10.52547/fsct.18.111.317

حمید راینی مقبلی؛ محمدهاشم رحمتی؛ حسینعلی تاش شمس آبادی؛ محمدرضا علیزاده

مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 361-369

10.52547/fsct.18.111.361

محمد رضا امیریوسفی؛ محمدعلی حصاری نژاد