موضوعات = فناوری نانو در صنایع غذایی(نانو فرآوری،نانوکپسولاسیون،نانوامولسیون و...)
تعداد مقالات: 43

بررسی اثر کورکومین بارگذاری شده در اگزوزوم بر تکثیر سلول های سرطانی تخمدان رده SKOV3

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 58-67

10.22034/FSCT.21.155.57

ریحانه رمضانی؛ هانیه میناتور سجادی؛ صادق باباشاه

بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 26-37

10.22034/FSCT.20.136.26

پریسا حبیبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ محمد مراد فرج الهی

بررسی تاثیر شرایط نگهداری بر پایداری نانولیپوزوم‌های حاوی فیکوسیانین پوشش داده شده با کیتوزان

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 201-214

10.22034/FSCT.20.136.201

عبدالخلیل آذری؛ سیدحسین حسینی قابوس؛ سید مهدی جعفری؛ وحید عرفانی مقدم

تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 71-86

10.22034/FSCT.19.134.71

سید محمد حسین قدیری؛ محمد احمدی؛ سیداحمد شهیدی؛ پیمان آریایی؛ لیلا گلستان

تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 1-16

10.22034/FSCT.19.133.1

شبنم امامی؛ محمد احمدی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ سیداحمد شهیدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 183-195

10.22034/FSCT.19.130.183

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی؛ رضا فرهمندفر

کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 193-209

10.22034/FSCT.19.127.193

شبنم سیستانی؛ هاجر شکرچی‌زاده

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 347-357

10.52547/fsct.19.124.347

سارا عرب مفرد؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ هدی شهیری طبرستانی؛ قاسم بهلکه

بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 325-334

10.52547/fsct.18.121.26

حدیث رستم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علیرضا علافچیان

ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 295-304

10.52547/fsct.18.120.23

نسیم پاسدار؛ علی مرتضوی؛ محمدرضا سعیدیان؛ رضا صفری

استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگی‌ها و خاصیت ضد میکروبی

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 323-334

10.52547/fsct.18.112.323

میثم رضایی؛ مهدی آران؛ علی محمد امانی؛ محمد امین میری؛ داریوش رمضان

تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 141-152

زرین رادبه؛ نارملا آصفی؛ حامد همیشه کار؛ لیلا روفه گری نژاد؛ اکرم پزشکی