موضوعات = شیمی مواد غذایی
تعداد مقالات: 99

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 135-149

10.22034/FSCT.22.165.135

ساناز معیری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مجتبی رئیسی

Potato Enzymatic Browning, Mitigation and Prevention: Current Overview of Approaches and Findings

دوره 22، شماره 164، مهر 1404، صفحه 1-15

10.22034/FSCT.22.164.1

Omar Y. AL-abbasy؛ Noor M Mahdi؛ Sarah A. Younus؛ Omar A. Sheej Ahmad؛ Ahmed G. S. Al-Azzawi

بررسی تأثیر فرآیند پلاسمای سرد بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی و آنتی اکسیدانی شیر گوسفندی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 288-301

10.22034/FSCT.22.163.288

سمیرا علیجانی بایی؛ مرضیه بلندی؛ روزبه عباس زاده؛ مجید کیوانی بستان آباد

اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 56-68

10.22034/FSCT.22.161.56

وحید جمالی؛ آریو امامی فر؛ هادی بیگی نژاد؛ محمد مرادی؛ موسی رسولی

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 86-103

10.22034/FSCT.22.161.86

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی؛ سعید یلقی

پیش‌بینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخ‌کردن هوای داغ با مدل شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 121-136

10.22034/FSCT.22.161.121

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ حسن صباغی؛ محمد قربانی؛ سعید یلقی

خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 131-141

10.22034/FSCT.22.160.131

بتول الانصاری؛ نغم القطروانی؛ روضه الاعلی

Antioxidative effect of Maillard reaction products of spermine–sugar system on partially purified plum polyphenol oxidase

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 227-241

10.22034/FSCT.22.160.227

Sarah A. Younus؛ Noor M Mahdi؛ Omar Y. Al-Abbasy؛ Omar Sheej Ahmad

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 267-286

10.22034/FSCT.22.159.267

اکرم پیمان نیا؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

بررسی‎ ‎اثر تیمار حرارتی فرادما (‌UHT‌) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 80-95

10.22034/FSCT.22.158.80

مسعود قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علی مویدی؛ فرهاد گراوند

تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 283-297

10.22034/FSCT.22.158.283

محمد جوکی؛ سارا جعفریان؛ محمدجواد شکوری؛ مهدیس جمشیدی طهرانیان

تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 191-204

10.22034/FSCT.21.157.191

فائزه فرزانفر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ شیما کاوه

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل عصاره‌های برگ و میوه انگور وحشی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 37-48

10.22034/FSCT.21.154.37

مریم مهاجرانی؛ رحمان حسین زاده؛ رویا مقیمی؛ بنفشه اسماعیلی

تولید ماست چکیده بدون چربی بر پایۀ دوغ کره؛ بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی طی زمان ماندگاری

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 17-29

10.22034/FSCT.21.152.17

مهدی نادری؛ فربود مظفری؛ غزاله فراهانی؛ معصومه مالمیر؛ محسن نوروزی؛ مونا بخشی زاده