موضوعات = غذاهای فراسودمند(پروبیوتیک،پریبیوتیک و...)
تعداد مقالات: 90

کاربرد پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) وعسل در فرمولاسیون پاستیل انبه

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 17-35

10.22034/FSCT.20.141.17

نگار فتحی دوآبی؛ ابراهیم حسینی؛ غلامحسن اسدی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 359-368

10.22034/FSCT.19.133.359

مریم ذولفقاری؛ معصومه مهربان؛ مریم اثتی عشری

بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی ماست فراسودمند حاوی روغن زیتون و پودر دانه کرفس

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.130.397

سمانه رمضانی علی آبادی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ محمدرضا امیریوسفی

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند سین بیوتیک برپایه جوانه ترکیبی چاودار و ماش

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 31-45

10.22034/FSCT.19.127.31

پریسا شمسایی؛ سید ابراهیم حسینی؛ غلام حسن اسدی؛ انوشه شریفان

استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 157-170

10.52547/fsct.19.124.157

عاطفه محمدی؛ سید احمد شهیدی؛ علی رافع؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ آزاده قربانی حسن سرایی

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 171-183

10.52547/fsct.19.124.171

حسین پورعبدالله؛ علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی؛ جلال محمدزاده

اثر پکتین بر خصوصیات ضد دیابتی و آنتی اکسیدانی شیرهای تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از فرآورده‌های لبنی سنتی ایران

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 55-67

10.52547/fsct.19.123.55

فائزه شیرخان؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ نیکو نصوحی

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 355-367

10.52547/fsct.19.123.355

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ Elnaz Mialni؛ محبت محبی

بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 301-313

10.52547/fsct.18.121.24

محیا شریعت علوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم‌زده سین‌بیوتیک نیم‌چرب حاوی گیاه پنیرک (Malva neglecta) و لاکتولوز

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 353-363

10.52547/fsct.18.120.27

سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر