موضوعات = مهندسی صنایع غذایی
تعداد مقالات: 89

شبیه‌سازی محتوای رطوبت و جذب روغن در فرآیند سرخ کردن ناپیوسته بادمجان

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 16-30

10.22034/FSCT.22.163.16

مسعود خدابنده؛ نارملا آصفی؛ ارمغان سالم؛ هاله ثریای ظفر

خشک‌کردن سیب با استفاده از خشک‌کن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 107-127

10.22034/FSCT.21.154.107

شادی یوسفی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حسین درویشی؛ امان محمد ضیایی فر؛ هیمن نوربخش

پیش‌بینی ویژگیهای بافتی پنیر موزارلای کم چرب با استفاده از تصویربرداری فراطیفی به کمک روش‌های یادگیری ماشین

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 13-31

10.22034/FSCT.21.151.13

مهدی کاشانی نژاد؛ محمدامان ضیائی فر؛ علیرضا سلیمانی پور؛ ناصر بهنام پور

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی فرآیند خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه ای سفید(Agaricusbisporus)

دوره 19، شماره 129، آذر 1401، صفحه 41-54

10.22034/FSCT.19.129.41

آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پورآذرنگ؛ مهدی وریدی؛ آرزو عباسی

بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 213-223

10.52547/fsct.19.123.213

بابک غیاثی طرزی؛ صدف کفاشی پرویان؛ پرستو دامن افشان؛ مهبد ایزدی

تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 131-146

10.52547/fsct.18.121.11

نگار راوش؛ جواد حصاری

ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 163-172

10.52547/fsct.18.121.13

سعید دغاغله؛ علیرضا کیاست؛ سید محمد صفی الدین اردبیلی؛ رویا میرزاجانی

بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 21-33

10.52547/fsct.18.117.21

بهاره خلیق؛ مریم قراچورلو؛ پیمانه قاسمی افشار

بررسی اثر ژلاتین بر ویژگی‌های کف پروتئین‌های سدیم کازئینات و آلبومین

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 217-228

10.52547/fsct.18.117.217

اعظم ستاری؛ مریم اسفندیاری؛ فریال خادمی؛ حدیثه باقری