موضوعات = کنترل کیفیت مواد غذایی
تعداد مقالات: 595

تاثیر عصاره دانه سفالاریای سوری (Cephalaria syriaca L.)، تولید شده در تاریخ‌های کاشت و شرایط آبیاری مختلف بر کیفیت نوشیدنی کفیر

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 42-55

10.48311/fsct.2025.83897.0

منصوره سلیمانی فرد؛ امیر رحیمی؛ سینا سیاوش مقدم؛ مهدی قیاسی؛ جلنا پوپویچ جوردژویچ؛ افشین چاره‌خواه

درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآورده‌های گوشتی در شهر تهران

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 137-155

10.22034/FSCT.22.162.137

مرجان باژن؛ مجید امین زارع؛ فرنام شفیعی ثابت؛ زهره ادب؛ هدایت حسینی

ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 201-212

10.22034/FSCT.22.158.201

فهیمه فرجی؛ سید احمد شهیدی؛ نبی شریعتی فر؛ محمد احمدی

مقایسه بین عوامل مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصاره‌گیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 13-28

10.22034/FSCT.21.153.13

زهرا لطیفی؛ فریال خادمی؛ رومینا محبی؛ مریم محسن سلطانی؛ زهرا اسپرورینی؛ نیلوفر علوی

بررسی حضور ژن تراریخته camv35s در شیر خشک و غذای کودک موجود در تهران با تکنیک real-time PCR

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 167-173

10.22034/FSCT.19.133.167

رامین بهشتی زاده؛ شیلا صفاییان؛ الهام مسلمی؛ کسری اصفهانی؛ رضوان موسوی ندوشن

تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 345-357

10.22034/FSCT.19.125.345

سیدمحمد حسینی ملا؛ سمیه رستگار؛ ولی اله قاسمی عمران؛ اورنگ خادمی

تأثیر ازن و ذغال فعال بر پاتولین در کنسانتره سیب

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 189-200

10.52547/fsct.19.123.189

الشان بشیری؛ سارا متینی؛ شهرام آرمیده

بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 247-255

10.52547/fsct.19.122.247

مرضیه خوری؛ اکرم آریان فر؛ عصمت خوری

نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 335-348

10.52547/fsct.18.121.30

زینب عبدالهی چله بری؛ زهرا لطیفی؛ نرگس مورکی؛ ژاله خوشخو

بررسی اثر قطبیت حلال‌های مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 1-11

10.52547/fsct.18.120.1

زهرا لطیفی؛ مرتضی علی پور؛ معصومه زیبایی؛ زینب عبدالهی چله بری؛ زهرا غفوری؛ تارا قربانی پیرشهید