• صفحه اصلی
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه

    • اعضای هیات تحریریه

    • اصول اخلاقی انتشار مقاله

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • پیوندهای مفید

    • فرایند پذیرش مقالات

    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات

    • فرمت مجله

    • هزینه های مجله

    • محورهای مجله

    • فرم تعهدنامه و تعرض منافع
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه

    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = جمود نعشی
تعداد مقالات: 1

بررسی تاثیر تلقیح نژاد عربی و رومانوف بر ویژگی‌های کیفی گوشت بره طی ماندگاری

دوره 20، شماره 140، مهر 1402، صفحه 218-225

10.22034/FSCT.20.140.204

بهزاد ناصحی؛ آدیه انور؛ سحر ناصحی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 437.3 K
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 22 (1404)

دوره 21 (1403)

دوره 20 (1402)

دوره 19 (1401)

دوره 18 (1400)

دوره 17 (1399)

دوره 16 (1398)

دوره 15 (1397)

دوره 14 (1396)

دوره 13 (1395)

دوره 12 (1394)

دوره 11 (1393)

دوره 10 (1392)

دوره 9 (1391)

دوره 8 (1390)

دوره 7 (1389)

دوره 6 (1388)

دوره 5 (1387)

دوره 4 (1386)

دوره 3 (1385)

دوره 2 (1384)

دوره 1 (1383)
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت
آخرین اخبار
  • نکات مهم قبل از ارسال مقاله 1404-05-08
  • شرایط پذیرش مقالات مروری 1404-05-08
  • اطلاعیه ارسال نسخه انگلیسی مقالات 1404-05-08
  • راهنمای اخذ گواهی همانندجویی مقالات 1404-05-08
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد.
cc-by-nc
اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب