کلیدواژه‌ها = سیاه دانه
تعداد مقالات: 3

بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 17-30

10.22034/FSCT.21.157.17

احمد پدرام نیا؛ امیر حسین الهامی راد؛ اعظم رضوی

بررسی اثر روغن سیاه دانه در حالت آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات بر ویژگی‌های میکروبی و حسی گاناش شکلاتی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 333-344

10.22034/FSCT.19.127.333

بنفشه مهیمنی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ محمد ربانی؛ حمید توکلی پور