کلیدواژه‌ها = رنگ
تعداد مقالات: 45

امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 167-184

10.22034/FSCT.21.156.167

مریم رشیدیان؛ مریم قراچورلو؛ منوچهر بهمئی؛ مهرداد قوامی؛ حسین میرسعیدقاضی

‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال

دوره 21، شماره 149، تیر 1403، صفحه 171-194

10.22034/FSCT.21.149.171

رویا محمدنژاد؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی زارعی؛ محمد صادق عرب

بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.132.161

عاطفه احراری؛ شادی بلوریان؛ غلامعلی گلی موحد

انتخاب ژنوتیپ‌های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازه‌خوری و فرآوری

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 119-132

10.52547/fsct.19.123.119

فروغ شواخی؛ ناصر بوذری؛ فوژان بدیعی؛ زهرا رفیعی درسنگی

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 161-170

10.52547/fsct.18.116.161

مرضیه امیدی میرزایی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 33-46

10.52547/fsct.17.103.33

آریو امامی فر؛ زهرا زنگنه؛ منصوره لطیفیان؛ زینب ارباب

مطالعه آزمایشگاهی خشک‌کردن کف‌پوشی گوشت میگو و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک آن

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 73-87

شبنم حمزه؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ جو رگینستین

مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 43-55

راحیل سادات هاتفی زاده؛ محمد گلی؛ الهام خسروی

سینتیک تغییرات کیفی همبرگر طی سرخ کردن

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 285-294

نجمه واحد دهکردی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ مجمد حجت الاسلامی

بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 86-77

نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 345-337

خدیجه شیرانی بیدابادی؛ محمد حجت الاسلامی