کلیدواژه‌ها = بافت
تعداد مقالات: 69

تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

مژگان نجف زاده؛ مرضیه بلندی؛ الناز میلانی

‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال

دوره 21، شماره 149، تیر 1403، صفحه 171-194

10.22034/FSCT.21.149.171

رویا محمدنژاد؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی زارعی؛ محمد صادق عرب

ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و بافت کیک اسفنجی بدون گلوتن حاوی پودر کدوحلوایی

دوره 20، شماره 142، مهر 1402، صفحه 68-81

10.22034/FSCT.20.142.68

محمد منصور سمیع؛ آریو امامی فر؛ فخرالدین صالحی

بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 41-53

10.22034/FSCT.20.138.41

سوده یوسفی فخر؛ داریوش مینایی تهرانی؛ نفیسه دعوتی؛ آریو امامی فر

اثر ترکیبی توان مایکروویو – غلظت پوشش خوراکی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های میوه سیب خشک شده

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 1-16

10.22034/FSCT.19.134.16

سالار کرمی؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی متولی

بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.132.161

عاطفه احراری؛ شادی بلوریان؛ غلامعلی گلی موحد

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 181-192

10.22034/FSCT.19.127.181

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی قیافه داوودی

استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 157-170

10.52547/fsct.19.124.157

عاطفه محمدی؛ سید احمد شهیدی؛ علی رافع؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ آزاده قربانی حسن سرایی

انتخاب ژنوتیپ‌های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازه‌خوری و فرآوری

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 119-132

10.52547/fsct.19.123.119

فروغ شواخی؛ ناصر بوذری؛ فوژان بدیعی؛ زهرا رفیعی درسنگی

اثر جوشاندن در آب نمک و خشک کردن بر کیفیت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 203-212

10.52547/fsct.18.115.16

حسین زارعی؛ مهدی نیکو؛ کاوه رحمانی فرح

مدلسازی ماندگاری پسته تازه رقم بادامی پوشش‌دهی شده با کیتوزان در شرایط بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 181-194

10.52547/fsct.18.114.181

فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت؛ سمیرا یگانه زاد؛ آتنا پاسبان؛ محمدعلی حصاری نژاد

اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 313-328

10.52547/fsct.18.113.313

علی معتمدزادگان؛ هایده گرجیان؛ ندا مشتاقی فرخی‎ ‎؛ ‌ تندیس ‌ خسروی راد