کلیدواژه‌ها = لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
تعداد مقالات: 27

ریزپوشانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در بستر آلژینات سدیم و کازئینات سدیم و قابلیت زنده‌مانی آن در شرایط شبیه‌سازی شده گوارشی

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 144-156

10.22034/FSCT.22.159.144

فاطمه حسینی طباطبایی؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا کاراژیان؛ حجت کاراژیان؛ محمد آرمین

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 267-286

10.22034/FSCT.22.159.267

اکرم پیمان نیا؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده‌ از آغوز و شیر گاومیش

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 247-257

10.52547/fsct.18.116.247

شهرام سالار؛ سارا جعفریان؛ سید علی مرتضوی؛ لیلا روزبه نصیرایی

استفاده از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید آب انار پروبیوتیک

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 107-99

ندا قضاوی؛ حمدالله مشتاقی؛ مجتبی بنیادیان؛ رویا عابدی

تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 341-331

مریم بابایی؛ مهناز هاشمی روان؛ رضوان پوراحمد

تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 73-81

محمدیار حسینی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

بهینه‌یابی فرآیند تولید داهی سین‌بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 103-89

تهمینه نیکبخت کشکولی؛ سعید تهموزی دیده‌بان؛ حسین جوینده؛ وحید سماواتی

تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 214-201

علی ایزدی کندازی؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 103-111

هرمینه امینی نیا؛ سید هادی رضوی