کلیدواژه‌ها = مواد غذایی
تعداد مقالات: 5

شبیه‌سازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیب‌زمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 337-346

10.52547/fsct.18.116.337

زهرا خداکرمی فرد؛ محمد جواد حسین زاده؛ علیرضا شیرازی نژاد

اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 163-176

10.52547/fsct.17.99.163

متین سلیمانی فر؛ سید مهدی جعفری؛ الهام اسدپور

بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 313-303

علی فضل آرا؛ داریوش غریبی؛ مسعود قربانپور؛ سمیه نوروزی بلداجی