کلیدواژه‌ها = بسته‌بندی
تعداد مقالات: 15

کاربردهای نقاط کوانتومی کربن در تشخیص و بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 193-209

10.22034/FSCT.19.127.193

شبنم سیستانی؛ هاجر شکرچی‌زاده

تاثیر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر و اسانس روغنی هل بر ماندگاری پنیر سفید

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 267-280

10.22034/FSCT.19.127.267

سحر حمزه ای؛ آرزو خضرلو؛ علی احسانی

تاثیر فیلم فعال حاوی هیبرید نانوهالوسیت رس/کارواکرول و کیتوزان بر رشد قارچ‌های بیماری‌زا

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 225-233

10.52547/fsct.18.115.18

حسین عراقی؛ سمیه رستگار؛ بهجت تاج الدین؛ محمد جوان نیکخواه؛ محمد‌علی عسکری سرچشمه

بررسی تاثیر بسته بندی بر فروش محصولات غذایی بسته بندی شده

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 213-218

Mohammad Ali Hesarinejad؛ سارا خسروشاهی؛ نیکا جعفرنیا

تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 279-290

اعظم امیری؛ سید محمد حسن مرتضوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ علیرضا کیاست؛ زهرا رمضانی

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 437-450

سمیرا منصورگرگانی؛ ناصر صداقت؛ فرشته حسینی

تأثیر اتمسفر اصلاح‌شده و نوع بسته‌بندی، در افزایش زمان ماندگاری نان تست

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 329-319

جواد نوروز؛ محمد حسین عزیزی؛ زهره حمیدی اصفهانی