کلیدواژه‌ها = پاستا
تعداد مقالات: 5

تولید و ارزیابی ویژگی‌های بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.21.151.1

آرمین قاسمی؛ زهرا امام جمعه؛ پیمان مهستی شتربانی؛ محمد جوکی؛ هما بهمدی

مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 129-149

10.52547/fsct.17.103.129

امیرپویا قندهاری یزدی؛ لیلا کمالی روستا؛ محمد حسین عزیزی تیریز زاد؛ مهدی امینی؛ محمد توکلی؛ متین یحیوی

بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب‌، نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 103-115

10.52547/fsct.17.102.103

متین یحیوی؛ لیلا کمالی روستا؛ محمد حسین عزیزی؛ مهدی امینی