کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان طبیعی
تعداد مقالات: 7

بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 365-378

10.52547/fsct.18.120.28

زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی کریمی

عصاره اتانولی دانه زنیان: بهینه سازی استخراج، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 51-64

10.52547/fsct.17.104.51

آرزو مشیری روشن؛ عباسعلی ساری؛ نرجس آقاجانی؛ امیر دارایی گرمه خانی

مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس رازیانه و بررسی قدرت ضداکسایشی و سمیت سلولی آن

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 124-133

10.52547/fsct.17.104.124

بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ فرشته فلاح