• صفحه اصلی
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه

    • اعضای هیات تحریریه

    • اصول اخلاقی انتشار مقاله

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • پیوندهای مفید

    • فرایند پذیرش مقالات

    • اخبار و اعلانات

    • آمار و ارقام مجله

    • حق نشر و مجوز

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • اهداف و دامنه

    • فرآیند داوری همتا
  • راهنمای نویسندگان
    • فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات

    • فرمت مجله

    • هزینه های مجله

    • محورهای مجله

    • فرم تعهدنامه و تعرض منافع
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه

    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = صمغ دانه شنبلیله
تعداد مقالات: 3

بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 73-89

10.22034/FSCT.22.162.73

سینا خادمی دهکردی؛ مریم جعفری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 966.42 K

بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 23-35

10.52547/fsct.18.111.23

غلامحسین حقایق؛ نفیسه زاوه زاد

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 633.43 K

بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 23-37

سارا نیاستی؛ فاطمه پورحاجی؛ بهاره صحرائیان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 862.2 K
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 22 (1404)

دوره 21 (1403)

دوره 20 (1402)

دوره 19 (1401)

دوره 18 (1400)

دوره 17 (1399)

دوره 16 (1398)

دوره 15 (1397)

دوره 14 (1396)

دوره 13 (1395)

دوره 12 (1394)

دوره 11 (1393)

دوره 10 (1392)

دوره 9 (1391)

دوره 8 (1390)

دوره 7 (1389)

دوره 6 (1388)

دوره 5 (1387)

دوره 4 (1386)

دوره 3 (1385)

دوره 2 (1384)

دوره 1 (1383)
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت
آخرین اخبار
  • نکات مهم قبل از ارسال مقاله 1404-05-08
  • شرایط پذیرش مقالات مروری 1404-05-08
  • اطلاعیه ارسال نسخه انگلیسی مقالات 1404-05-08
  • راهنمای اخذ گواهی همانندجویی مقالات 1404-05-08
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد.
cc-by-nc
اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب