کلیدواژه‌ها = هیدروترمال
تعداد مقالات: 5

مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 107-115

10.22034/FSCT.19.132.107

لیلی فدایی؛ ماندانا طایفه؛ مصطفی صادقی؛ خدیجه عباسپور؛ آریا نقره علیپور

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی

تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 365-375

اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب زینب؛ علی پاکدین