کلیدواژه‌ها = موسیلاژ دانه به
تعداد مقالات: 5

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 101-115

10.22034/FSCT.19.131.101

بهاره گودرزی شمس آبادی؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر

بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 325-334

10.52547/fsct.18.121.26

حدیث رستم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علیرضا علافچیان

اثر موسیلاژ دانه "به" (Cydonia oblonga) بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بستنی وانیلی

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 365-375

مسعود نجف نجفی؛ زهره کول آبادی؛ حسن رشیدی