کلیدواژه‌ها = کفیر
تعداد مقالات: 3

اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 135-142

مهدی بیدقی؛ محمد حسین موثق

تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 357-367

مهدی قصاب نزاد؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 199-211

سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی