کلیدواژه‌ها = نشاسته مقاوم
تعداد مقالات: 4

بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 133-146

10.22034/FSCT.20.138.133

Mehdi Davoodi؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی

تولید رشته آشی فراسودمند حاوی نشاسته برنج مقاوم به هضم نوع 3

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 51-63

10.22034/FSCT.20.136.51

سونیا کیاء؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی؛ ابوالقاسم سراج

بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 109-120

10.52547/fsct.17.106.109

سوده ذوالفقاری؛ Mehdi Davoodi؛ سید علی مرتضوی؛ احمد پدرام نیا؛ فریبا نقی پور

تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 357-367

سید رضا فلسفی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ مجتبی رئیسی