کلیدواژه‌ها = رنگ طبیعی
تعداد مقالات: 3

بهینه‌سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم‌قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم‌کالری فراسودمند

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 129-140

حامد صابریان؛ عاطفه اسماعیلیان؛ فرشته حسینی

بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 225-236

سمانه کبیری؛ سمیه رحیمی؛ وجیهه فدائی نوغانی

تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 385-395

الناز میلانی؛ فرشته حسینی؛ سمانه رضایی بروجردی؛ شادی بلوریان