کلیدواژه‌ها = بهینه سازی
تعداد مقالات: 42

بهینه‌سازی ویژگی‌ عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 31-47

10.22034/FSCT.22.158.31

هانیه رضایی برزانی؛ نفیسه زمین دار

بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی رژیمی سبزیجات بر پایه آلوئه ورا

دوره 21، شماره 152، مهر 1403، صفحه 30-50

10.22034/FSCT.2.152.30

صابر امیری؛ محمدباقر اسدی؛ فرانک مهرنوش؛ پرویز احمدی قشلاق

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 112-126

10.22034/FSCT.21.148.112

فاطمه رضانژاد امیردهی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ محسن رشیدی؛ سیده نرگس مظلومی

بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 129، آذر 1401، صفحه 55-65

10.22034/FSCT.19.129.55

آزیتا نعمتی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

بررسی امکان بهینه سازی فرمولاسیون بیسکویت نرم کم چرب با استفاده از امولسیفایر DATEM و مالتودکسترین

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 213-223

10.52547/fsct.19.123.213

بابک غیاثی طرزی؛ صدف کفاشی پرویان؛ پرستو دامن افشان؛ مهبد ایزدی

بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 211-222

10.52547/fsct.19.122.211

زهرا نظری؛ رضا کاراژیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

بهینه‌سازی راندمان استخراج روغن دانه مورینگا پرگرینا به کمک پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 229-239

10.52547/fsct.18.120.18

نگار آهنگرنژاد؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ برات قبادیان؛ محمد علی سحری

بهینه‌سازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 317-330

10.52547/fsct.18.111.317

حمید راینی مقبلی؛ محمدهاشم رحمتی؛ حسینعلی تاش شمس آبادی؛ محمدرضا علیزاده

بهینه سازی تولید نانو کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ عربی حامل آستاگزانتین با استفاده از روش پاسخ سطح(RSM)

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 219-232

نفیسه شرافت؛ حبیب اله میرزایی؛ سید مهدی جعفری؛ رضا صفری؛ مهدی کاشانی نژاد

ویژگی‌های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 257-270

لحاک برزگر؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ مجتبی رییسی؛ عباسعلی مطلبی؛ مهدی عبدالهی؛ سراج بیتا

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 75-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی

بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 243-255

رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی؛ عالمه محمدی؛ ماندانا جقه تایی

بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 253-263

پریسا فلاح نیم چاهی؛ فهیمه احمدی؛ جعفر محمدزاده میلانی

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 263-274

محمود چهارلنگ؛ مقداد اسکندری؛ فرشید اسکندری

بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 206-189

ندا مومنی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالدآباد