کلیدواژه‌ها = آرد بلوط
تعداد مقالات: 4

بهینه سازی تولید نان باگت حاوی آرد بلوط و ارزیابی ویژگی های بافتی و حسی آن

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 1-14

10.22034/FSCT.21.154.1

علی فروهر؛ حامد صابریان؛ محسن ابراهیمی همتی کیخواه

تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 171-181

10.29252/fsct.16.97.171

سونا ترابی ترابی؛ فروغ محترمی؛ محمد رضا دباغ مظهری

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی