کلیدواژه‌ها = غذای فراسودمند
تعداد مقالات: 7

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 170-179

10.22034/FSCT.21.155.170

فاطمه جعفری کوشکقاضی؛ علیرضا صادقی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ دل آسا رحیمی

تولید شیر فراسودمند حاوی دارچین با استفاده از سیستم نانولیپوزوم

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 53-66

10.52547/fsct.19.124.53

شبنم ایمانی؛ آیناز علیزاده؛ مهناز طبیبی آذر؛ حامد همیشه کار؛ لیلا روفه گری نژاد

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 355-367

10.52547/fsct.19.123.355

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ Elnaz Mialni؛ محبت محبی