• صفحه اصلی
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه

    • اعضای هیات تحریریه

    • اصول اخلاقی انتشار مقاله

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • پیوندهای مفید

    • فرآیند داوری همتا

    • اخبار و اعلانات

    • آمار و ارقام مجله

    • حق نشر و مجوز

    • اهداف و دامنه

    • فرآیند داوری همتا
  • راهنمای نویسندگان
    • فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات

    • فرمت مجله

    • هزینه های مجله

    • محورهای مجله

    • فرم تعهدنامه و تعرض منافع
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه

    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = سیب درختی
تعداد مقالات: 3

مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 65-80

10.52547/fsct.18.117.65

عبدالواحد خان احمد زاده؛ میلاد مرادی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 959.97 K

بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ

دوره 18، شماره 111، اردیبهشت 1400، صفحه 67-78

10.52547/fsct.18.111.67

امیر دارایی گرمه خانی؛ نرجس آقاجانی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 827.38 K

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 206-193

پونه مرادی؛ محمد گلی؛ جواد کرامت

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 868.71 K
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 22 (1404)

دوره 21 (1403)

دوره 20 (1402)

دوره 19 (1401)

دوره 18 (1400)

دوره 17 (1399)

دوره 16 (1398)

دوره 15 (1397)

دوره 14 (1396)

دوره 13 (1395)

دوره 12 (1394)

دوره 11 (1393)

دوره 10 (1392)

دوره 9 (1391)

دوره 8 (1390)

دوره 7 (1389)

دوره 6 (1388)

دوره 5 (1387)

دوره 4 (1386)

دوره 3 (1385)

دوره 2 (1384)

دوره 1 (1383)
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت
آخرین اخبار
  • نکات مهم قبل از ارسال مقاله 1404-05-08
  • شرایط پذیرش مقالات مروری 1404-05-08
  • اطلاعیه ارسال نسخه انگلیسی مقالات 1404-05-08
  • راهنمای اخذ گواهی همانندجویی مقالات 1404-05-08
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد.
cc-by-nc
اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب