کلیدواژه‌ها = دیابت
تعداد مقالات: 5

اثرات سلامتی بخش گیاه Pistacia Atlantica مورد استفاده در موادغذایی: مروری

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 148-169

10.22034/FSCT.21.155.148

زینب طارق یاسین الادانی؛ نوفل الحلفی؛ مطهره پیرنیا

بررسی اثر شیرین بیان بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کوکی بدون گلوتن حاوی آرد ارزن و سویا

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 37-47

10.52547/fsct.18.115.4

الهه خسروی؛ علیرضا مسعود نیا؛ سیده فاطمه ضیاضیابری

روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 283-297

محمد نجاتیان؛ نازنین داراب زاده؛ سیده رقیه دروگر

بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 133-123

بهزاد ناصحی؛ زهرا پایدار؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی