کلیدواژه‌ها = آرد ارزن
تعداد مقالات: 5

ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 1-15

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک