کلیدواژه‌ها = کدو حلوایی
تعداد مقالات: 8

مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 50-64

10.22034/FSCT.22.163.50

آزاده اسلامی؛ نارملا آصفی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مهدی قره خانی قره خانی

اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 197-209

10.22034/FSCT.19.133.197

سحر بهرامی؛ نفیسه دعوتی؛ نوشین نوشیروانی

بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 297-311

10.52547/fsct.18.118.297

بیژن عسکری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ ابراهیم اسماعیل زاده

بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 1-12

10.29252/fsct.16.97.1

حدیثه چراغیان؛ معصومه مهربان؛ رضا کاراژیان؛ زهرا نظری

بهینه‌سازی فرآیند استخراج پلی ساکارید از میوه کدو حلوایی و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 263-274

محمود چهارلنگ؛ مقداد اسکندری؛ فرشید اسکندری

تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 59-47

مرضیه عاشورمحمدی؛ سید حسین حسینی قابوس