کلیدواژه‌ها = زردچوبه
تعداد مقالات: 4

تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 71-86

10.22034/FSCT.19.134.71

سید محمد حسین قدیری؛ محمد احمدی؛ سیداحمد شهیدی؛ پیمان آریایی؛ لیلا گلستان

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 153-161

10.52547/fsct.17.99.153

فریده سنایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ فخری شهیدی

ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 147-137

زینب رفتنی امیری؛ سمیه سلمانی