کلیدواژه‌ها = پوشش دهی
تعداد مقالات: 11

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و شرایط فرایند بر زمان خشک شدن و کیفیت برش‌های ملون خشک شده با طرح تاگوچی

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 150-162

10.22034/FSCT.22.165.150

فاطمه حیدری دلفارد؛ فاطمه آمیغی؛ صدیقه توسلی؛ حسین امیرمحمدی

اثر جایگزینی دی اکسید گوگرد با نانو اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کشمش تولیدی

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 56-68

10.22034/FSCT.22.161.56

وحید جمالی؛ آریو امامی فر؛ هادی بیگی نژاد؛ محمد مرادی؛ موسی رسولی

ارزیابی نوع و ترکیب مواد پوشش دهنده در پایداری رنگ‌دانه فیکوسیانین به روش خشک کن پاششی

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 153-162

10.22034/FSCT.19.126.153

رضا کاراژیان؛ مریم عامری؛ نجمه گرد نوشهری؛ پری رخ لوائی؛ احمد احتیاطی؛ فرزاد صادقی؛ سید حسین رضوی زادگان

اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 177-185

فاطمه اسماعیل زاده کناری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ داریوش خادمی شورمستی

اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 273-281

فاطمه اسماعیل زاده کناری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ داریوش خادمی شورمستی