کلیدواژه‌ها = صمغ زدو
تعداد مقالات: 5

بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 206-189

ندا مومنی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده خالدآباد

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 105-120

فاطمه محمّدی گرفمی؛ محمدرضا اسحاقی؛ لیلا ناطقی