کلیدواژه‌ها = فیزیکوشیمیایی
تعداد مقالات: 14

تولید سوسیس بر پایه پروتئین قارچی فوزاریوم ونناتوم (جایگزین گوشت) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 329-338

10.22034/FSCT.19.128.329

نرگس شهبازپور؛ انوشه شریفان؛ کیانوش خسروی دارانی؛ هدایت حسینی

تأثیر آرد ارزن دم روباهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد گندم تصفیه و خواص رئولوژیکی خمیر

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 359-369

10.52547/fsct.19.124.359

ژاله احمدی کبیر؛ محمد حسین عزیزی؛ حسین عباس تبار اهنگر؛ اعظم اعرابی

انتخاب ژنوتیپ‌های برتر بومی آلبالو (Prunus cerasus L)در ایران برای مصارف مختلف تازه‌خوری و فرآوری

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 119-132

10.52547/fsct.19.123.119

فروغ شواخی؛ ناصر بوذری؛ فوژان بدیعی؛ زهرا رفیعی درسنگی

بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 95-107

10.52547/fsct.18.117.95

مجتبی صالحی؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ محمدعلی حصاری نژاد

مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی بادام هندی خام و تفت داده

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 103-115

10.52547/fsct.17.101.103

محمد یقطینی؛ جواد فیضی؛ سید عزیزالله حسینی طاهری؛ سید عماد حسینی طاهری