کلیدواژه‌ها = فیله مرغ
تعداد مقالات: 10

بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال

دوره 19، شماره 125، تیر 1401، صفحه 381-394

10.22034/FSCT.19.125.381

احمد موالی زاده؛ علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی؛ ندا باورصاد

بررسی تاثیر نانو ذرات اکسیدروی و بتاگلوکان بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر ژلاتین در طی نگهداری فیله مرغ

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 169-180

10.52547/fsct.18.114.169

شهین شرافت خواه آذری؛ آیناز علیزاده؛ لیلا روفه گری نژاد؛ نارملا آصفی؛ حامد همیشه کار

تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 171-184

سـعـید رنـجـبریان؛ مـحـمود رضـازاد بـاری؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری