کلیدواژه‌ها = ظرفیت آنتی‌اکسیدانی
تعداد مقالات: 9

تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 122-132

10.22034/FSCT.22.159.122

هانیه چوکری دستجرد؛ عباس جلیل زاده

کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 122-138

10.22034/FSCT.20.145.122

محمدرضا زارع بوانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ حسین جوینده

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 112-130

10.22034/FSCT.20.144.112

سمیرا فکوری زاده؛ محمد حسین دانشور؛ محمدرضا زارع بوانی

ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 73-84

10.29252/fsct.17.01.07

سبا بلقیسی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر میلانی؛ لادن رشیدی؛ علی رافع

تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 100-93

هادی یوسفی ماکویی؛ عباس جلیل زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی