کلیدواژه‌ها = داتم
تعداد مقالات: 4

تاثیر صمغ گوار، امولسیفایر داتم، دور همزن و دمای پخت بر خواص فیزیکی شیمیایی، حرارتی و ارگانولپتیکی نان تست

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 57-70

10.22034/FSCT.19.126.57

فرناز محمدی گلچین؛ سارا موحد؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسین احمدی چناربن

تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 143-156

جعفر محمدزاده میلانی؛ سمیرا باقرزاده؛ رضا کسایی