کلیدواژه‌ها = کینوا
تعداد مقالات: 7

تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 375-392

10.52547/fsct.18.119.375

نگین جواهری پور؛ لیدا شاهسونی؛ شادی مهدیخانی؛ یاسر اینانلو

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 89-79

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند