کلیدواژه‌ها = ارزش تغذیه‌ای
تعداد مقالات: 4

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای و آنتی‌اکسیدانی دو رقم عدس ایرانی سیاه و سبز

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 55-64

10.52547/fsct.17.109.55

محمد یقطینی؛ جواد فیضی؛ سید عماد حسینی طاهری؛ مسلم جهانی

فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 99-107

آذر سپاهی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مسعود یغبانی

بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 25-13

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک