کلیدواژه‌ها = بدون گلوتن
تعداد مقالات: 14

بهینه سازی فرمولاسیون بیسکوئیت فاقد گلوتن با استفاده از شیره خرما و پودر هسته خرما

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 198-213

10.22034/FSCT.22.161.198

عذرا حاج علی بکلو؛ فروغ محترمی؛ آرش قیطران پور؛ محسن اسمعیلی

استخراج پروتئین از سبوس برنج رقم طارم و استفاده آن در تولید کیک بدون گلوتن

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 91-99

10.52547/fsct.19.124.91

مینا ترکمانی میانجی؛ مانیا صالحی فر؛ وجیهه فدایی نوغانی

ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 11-25

10.29252/fsct.16.95.2

سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی

اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 287-299

اصغر فرهادی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ کاظم علیرضالو