کلیدواژه‌ها = گوشت قرمز
تعداد مقالات: 4

بررسی اثر نانوامولسیون عصاره پیاز محصور شده در صمغ قدومه شیرازی و دانه شاهی بر نگهداری فیله گوشت گاو

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.19.127.1

معصومه بابایی سروینه باغی؛ محمد احمدی؛ محمدرضا شیران؛ مریم عزیزخانی

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 220-213

پرنیان پزشکی؛ سید محمدباقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محبت محبی