کلیدواژه‌ها = گوشت گاو
تعداد مقالات: 3

بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و اسانس زیره سبز بر ماندگاری گوشت گاو در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 17، شماره 104، مهر 1399، صفحه 79-91

10.52547/fsct.17.104.79

آرزو فتاحیان؛ علی فضل آرا؛ سیاوش مکتبی؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ ندا باورصاد

تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگی‌های کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 259-249

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ عبدالرحمان اسدی؛ کاظم علیرضالو؛ حسین عبدی بنمار