کلیدواژه‌ها = فنول
تعداد مقالات: 9

اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال‌اخته

دوره 21، شماره 153، مهر 1403، صفحه 207-222

10.22034/FSCT.21.153.222

شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی؛ محمد علی نجاتیان؛ مجید گلمحمدی؛ کمال جابری؛ ولی ربیعی

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسل‌های استان مازندران در مقایسه با نمونه‌های تجاری

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 230-243

10.22034/FSCT.20.137.230

عادل حاجیان تیلکی؛ reza esmaeilzadeh kenari؛ رضا فرهمندفر؛ راضیه رضوی

تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکال‌گیرندگی عصاره استخراج‌شده ازبرگ‌های گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 119-131

عبدالرضا آقاجانی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل

استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 481-494

سید حسین احمدتبار کله بستی؛ رضا فرهمندفر؛ رضا اسماعیل زاده کناری

بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری آریل انار با استفاده از پوشش‌های خوراکی (ژل آلوئه‌ورا و پکتین) در انبار سرد

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 337-327

زهرا سادات حسینی؛ فرید مرادی نژاد؛ محمد رضا وظیفه شناس