کلیدواژه‌ها = پروتئین آب پنیر
تعداد مقالات: 7

بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 227-237

10.22034/FSCT.22.158.227

فاطمه کریمی؛ محمد حسین عزیزی؛ سهراب معینی؛ محمد کریمی؛ رکسانا موگویی

بررسی اثر بازدارندگی عصاره پوست انار بر تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در سامانه های مدل

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 174-185

10.22034/FSCT.21.151.174

اقدس تسلیمی؛ Mohsen Barzegar؛ محمد علی سحری؛ محمد حسین عزیزی

ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 225-237

سودابه محمدی؛ سید مهدی جعفری؛ فاطمه آذری کیا؛ حبیب الله میرزایی

بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 21-11

نسیم رئوفی؛ رسول کدخدایی؛ مسعود نجف نجفی