کلیدواژه‌ها = ترکیبات زیست فعال
تعداد مقالات: 20

تاثیر روش‌های دی اکسید کربن فوق بحرانی و مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیست‌فعال از دانه خارمریم

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 31-44

10.22034/FSCT.21.148.31

محدثه یوسفی؛ ماندانا بی مکر؛ سید محمد قریشی؛ علی گنجلو

بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 75-92

10.22034/FSCT.20.141.75

مهدی کاملان؛ احمد پدرام نیا؛ پروین شرایعی؛ امیر حسین الهامی؛ محمدرضا سعیدی اصل

تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 397-409

10.22034/FSCT.19.132.397

حبیب نویدی فر؛ بیوک آقا فرمانی؛ شایسته درخشان؛ بهروز کاظم زاده؛ امین کهوریان

بررسی اثر قطبیت حلال‌های مختلف و زمان جهت استخراج ترکیبات مؤثره عصاره پوست لیمو ترش با امواج فراصوت

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 1-11

10.52547/fsct.18.120.1

زهرا لطیفی؛ مرتضی علی پور؛ معصومه زیبایی؛ زینب عبدالهی چله بری؛ زهرا غفوری؛ تارا قربانی پیرشهید

تولید نانوحامل حاوی عصاره Cornus mas (زغال اخته) و ارزیابی رهایش ترکیبات زیست فعال ریز پوشانی شده در شرایط شبیه سازی شده گوارشی

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 141-152

زرین رادبه؛ نارملا آصفی؛ حامد همیشه کار؛ لیلا روفه گری نژاد؛ اکرم پزشکی

مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها

دوره 17، شماره 103، شهریور 1399، صفحه 129-149

10.52547/fsct.17.103.129

امیرپویا قندهاری یزدی؛ لیلا کمالی روستا؛ محمد حسین عزیزی تیریز زاد؛ مهدی امینی؛ محمد توکلی؛ متین یحیوی

اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 163-176

10.52547/fsct.17.99.163

متین سلیمانی فر؛ سید مهدی جعفری؛ الهام اسدپور

بهبود دسترسی زیستی پلی‌فنل‌های پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 319-333

سارا کلانتری؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد؛ sajad pirsa؛ مهدی قره‌خانی

الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 1-21

محمد امین میری؛ بهروز قرآنی؛ حمید رضا میری

اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 121-131

صمد بدبدک؛ جواد حصاری؛ بیوک آقا فرمانی

تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 248-239

فیروزه بذرافکن؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو