کلیدواژه‌ها = فنل کل
تعداد مقالات: 15

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 119-129

10.22034/FSCT.22.158.119

نرگس Narges؛ محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی

کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 122-138

10.22034/FSCT.20.145.122

محمدرضا زارع بوانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ حسین جوینده

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 112-130

10.22034/FSCT.20.144.112

سمیرا فکوری زاده؛ محمد حسین دانشور؛ محمدرضا زارع بوانی

تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 171-181

10.29252/fsct.16.97.171

سونا ترابی ترابی؛ فروغ محترمی؛ محمد رضا دباغ مظهری

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 437-450

سمیرا منصورگرگانی؛ ناصر صداقت؛ فرشته حسینی

بررسی خصوصیات آنتی‌رادیکالی لیگنین استخراج شده از گونه‌های گیاهی توسط دو روش MWL وDL

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 44-37

علی ابراهیم‌زاده؛ رضا اسماعیل‌زاده کناری؛ علی عبدالخانی

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 201-191

روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 8-1

سهیلا زرین قلمی؛ مینا ختایی