کلیدواژه‌ها = گوشت
تعداد مقالات: 5

بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب‌زمینی جهت بسته‌بندی گوشت

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 211-224

10.52547/fsct.18.113.211

مسعود حبیبی نجفی؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید علی یاسینی اردکانی؛ ژاله خوشخو؛ نرگس مورکی

تردسازی گوشت با استفاده از ترکیبات طبیعی موجود در میوه‌ها و سبزیجات

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 145-155

مونا مظاهری؛ هما بقایی؛ بهاره عمادزاده؛ مرضیه بلندی

بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 323-315

مهسا علی کرد؛ جواد کرامت؛ حسن ممتاز؛ عزیز همایونی راد