کلیدواژه‌ها = دوغ
تعداد مقالات: 18

ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانو ذرات بر افزایش انبارمانی دوغ

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 295-304

10.52547/fsct.18.120.23

نسیم پاسدار؛ علی مرتضوی؛ محمدرضا سعیدیان؛ رضا صفری

جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 133-143

10.52547/fsct.18.117.133

مژگان یزدی؛ محبوبه سرابی جماب؛ ابوالفضل پهلوانلو

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 169-178

10.52547/fsct.18.112.169

مینا منافی دیزج یکان؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ نگار راوش

بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 133-141

سیامک شمس؛ محمد ابونجمی؛ حسین میر سعید قاضی