کلیدواژه‌ها = اسید آسکوربیک
تعداد مقالات: 9

بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 254-269

10.22034/FSCT.22.158.254

نرگس میر؛ غلامحسین حقایق؛ محمد امین میری؛ بهاره صحرائیان

کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 122-138

10.22034/FSCT.20.145.122

محمدرضا زارع بوانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ حسین جوینده

کاربرد پس از برداشت کیتوزان و پوترسین بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری خیار (Cucumis sativus L.)

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 112-130

10.22034/FSCT.20.144.112

سمیرا فکوری زاده؛ محمد حسین دانشور؛ محمدرضا زارع بوانی

بررسی تأثیر فرایند پوست‌گیری با فناوری پرتودهی مادون‌قرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 213-225

زهرا محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ محمد قربانی