کلیدواژه‌ها = استویا
تعداد مقالات: 19

بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده استویا و افزودن صمغ به دانه بر خواص رئولوژیکی ژله

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 349-358

10.22034/FSCT.19.133.349

الهه نصوحیان؛ پردیس احمدیان؛ محمد حجت آلاسلامی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی مارمالاد بادنجان کم کالری

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 359-368

10.22034/FSCT.19.133.359

مریم ذولفقاری؛ معصومه مهربان؛ مریم اثتی عشری

بررسی تأثیر استویا و صمغ گوار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد حاوی کنسانتره پرتقال

دوره 17، شماره 101، خرداد 1399، صفحه 93-101

10.52547/fsct.17.101.93

وهاب محمدزاده؛ ادریس آرژه؛ داریوش معصومی؛ اصغر خسروشاهی

غنی سازی کیک اسفنجی با پودر پوست لیمو و کاربرد استویا به عنوان جایگزین شکر

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 135-145

مرضیه خرمایی پور؛ امیر وزیری زاده؛ غلامحسین محبی

بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 125-139

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی؛ عظیم قاسم نژاد

بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پری‌بیوتیک هویج

دوره 15، شماره 79، شهریور 1397، صفحه 191-201

مهرنوش تدینی؛ سیما شرعی؛ نرگس آقاجانی

تولید مافین بدون‌ شکر با استفاده از استویا و عصاره چای‌سبز

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 31-41

سحر نجفی؛ مانیا صالحی‌فر

بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 225-209

منیره صدفی؛ بیژن خورشیدپور؛ مهناز هاشمی روان

بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 1-14

نسا غیبی؛ زینب رفتنی امیری؛ محمدرضا کسائی